КРДВОще един руски топ мениджър загина при трагичен инцидент. Управляващият директор

...
КРДВОще един руски топ мениджър загина при трагичен инцидент. Управляващият директор
Коментари Харесай

Загина управляващият директор на Корпорацията за развитие на Далечния Изток и Арктика в Русия

КРДВ

Още един съветски топ управител почина при драматичен случай. 

Управляващият шеф на авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин е умрял, оповестява уеб сайтът на корпорацията. През февруари тази година ненадейно умря и генералният шеф на компанията.

В известието се споделя, че на 12 септември стана известно за " трагичната гибел " на Печорин.

Смъртта на Иван е непоправима загуба за другари и сътрудници, огромна загуба за корпорацията. Поднасяме нашите откровени съболезнования на фамилията и приятелите, допълват от КРДВ.

Според вестник " Комсомолская истина Далечен Изток ", базирайки се на администрацията на Владивосток, Печорин е умрял на 10 септември, откакто паднал от борда на лодка във водите на съветския остров, покрай нос Игнатиев.

През февруари умря генералният шеф на КРДВ Игор Носов. Един от познатите на Носов сподели пред RBC, че изпълнителният шеф на корпорацията е получил инсулт, бил е откаран в реанимация, само че не е бил избавен. 

Компанията е определена от държавното управление на Руската федерация да изпълнява функциите по ръководство на териториите с напреднало социално-икономическо развиване, свободното пристанище Владивосток, Арктическата зона на Руската федерация и специфичния административен регион на остров Руски.

Това е следващата загадъчна гибел при странни условия на топ мениджъри в Русия - за по-малко от година към този момент са мъртви осем съветски милиардери. 5-има от тях от " Газпром " и един от " Лукойл ", все при разнообразни " трагични " условия. Част от случаите бяха оповестени от съветските управляващи за самоубийство, напомня в-к  " ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР